Обманама никад краја

0

Поштовани замењениче председника,

Поводом Вашег саопштења за јавност које сте данас објавили, а у покушају да лажима и обманама извлачите себе из блата, које сте сами замесили, подсећамо Вас о следећем.

Сваки пут кад направите проблем, ви кренете да га решавате, изигравајући светца. Уколико Вам то не успе, онда од улоге светца прелазите на улогу жртве и увек Вам је неко за нешто крив, неко Вас напада, некоме Ви сметате…

Сетите се како сте пре неколико година, у циљу стицања политичких поена, министру одбране државе Србије рекли „да војска Србије није добродошла у Босилеграду“ и позивали у помоћ војску из суседне Бугарске.
Кад сте откривени за фалсификат потписе рекли сте „да се неко у Србији уплашио Вас као представника бугарске мањине,да сте неком засметали те Вас је тај неко склонио са изборне трке“

Када сте спречавали суд у извршењу викали сте“ Срби су нас напали, јавите Бугарској, нека Софија пошаље војску да нас спаси“,

Министарки Михајловић сте блокирали пут, тадашњем премијеру Вучићу сте поручили „премијеру, одуваће Вас народ“, а у кампањи сте у хору са сарадницима певали „Вучићу педеру“ До тада сте се клели у мајку Бугарску, злоупотребљавајући све што Вам је Бугарска у име мањине пружала.

Кад је Бугарска схватила Вашу погубну политику и повукла поверење према Вама, Ви сте окренули курс. Сада сте се окренули ка Београду, опет изигравајући жртву. Тражите од владајуће странке да Вас спаси и заштити, зато што сте довели општину до ивице пропасти, зато што сте од средине напрвили гето, а од народа таоце. Тражите заштиту зато што сте најурили безброј инвеститора, зато што својом политиком производите беду, сиромаштво, незапосленост, социјалне случајеве, миграцију…Од те исте државе, са чијом химном се спрдате, чији суверенитет нарушавате, чије законе не поштујете, за коју сте до јуче говорили како је крива за тешку ситуацију у Босилеграду, како Вам одузима и отима оно што је народно, тј.општинско тј. Ваше.

У сопственом саопштењу позивате на помирење… Ко нормалан може да се помири са чињеницом да сте уништили историјску шансу за Босилеград, што сте најурили Калинел и стотину људи оставили без посла и без могућности за егзистенцију у свом крају?

То Вам се господо Власт не може опростити. Није нормално да се свуда по Србији доводе инвеститори, а да се из Босилеграда протерују, само зато што Ви имате Власт у својим рукама, коју сте изнудили од народа, а немате визију у ком правцу средина да иде. У саопштењу помињете кочење развоја средине. Па ко кочи годинама развој кад сте Ви цело време власт.

Где су Носталгија, Лабротекс, Коцић, Аутотранспорт, Изградња, Напредак, фабрике воде, Викторија фосфати са 100 милиона евра инвестиције, шта је са међународним тендером за погон сушаре, шта је са спортском халом, старачким домом, водоводом, базеном, свалчионицом, бензинском пумпом, чарапаром, Кобосом…. Предугачак је списак пропалих пројекта .

То Вам не може опростити нико нормалан, па ни ОО СНС који Вам је довео инвеститора Вама на врата да би га ви малтретирали више од годину дана све док га нисте отерали.

И на крају, чиме год да се служите,шта год да кривотворите од одговорности пред народом не можете побећи!

ОО СНС Босилеград

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.