Аниматори из Босилеграда учествоваће на четвртом Међународном фестивалу кратког филма КРАТКА ФОРМА

0

Млади аниматори из Босилеграда нижу успехе у оквиру продукције МАНИМЕ захваљујући посвећености свом „послу“, али и континуираном заједничком раду са својим менторима. Они су, озбиљно креативни, уронили у свет анимираног филма и стварају нове светове померајући хоризонте. Захваљујући креативности и упорности њихова остварења, чак и поред скромних техничких могућности, угледала су светлост дана на многим фестивалима.

Од 26.септембра до 1.октобра ове године имаће прилику и да се представе са два своја анимирана филма „Шериф Пера“ и „Персонификација“ на четвртом Међународном фестивалу кратког филма КРАТКА ФОРМА у Горњем Милановцу. За фестивал у најужи круг ушло је 246 анимираних филмова, подељених у четири различите категорије. Овај престижни фестивал окупља успешне аниматоре из целог света: из Јапана, Канаде, Италије, Бразила, Аргентине и других земаља.

  • Веома сам задовољан успехом наше продукције. Деца су та, која су дала све од себе и то увек кроз игру и шалу. Показали смо да су наша остварења квалитетна упркос скромној техничкој опреми и трудићемо се да будемо још бољи. Сигуран сам да ће млади аниматори, независно од тога коју позицију заузмемо на фестивалу, уживати и дружити се, као и разменити искуства са својим колегама из других земаља – изјавио је за Глас Пресс Љубиша Пенев, ментор младих аниматора.

И.М.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Моля, въведете името си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.